hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow
    Taha Ahmet Özel
    Taha Ahmet Özel

    Taha Ahmet Özel

    cnnturk.com yazarı

    tüm yazıları

    Karavanseverlere Müjde!

    Herkese merhaba. Bu hafta karavanseverlere güzel bir haberim var. İstanbul aynı anda iki karavan fuarına ev sahipliği yapacak.

    Devamını Oku24.04.2024

    Kampta Yapılabilecek Birbirinden Eğlenceli Aktiviteler

    Kamp yapmak; günlük stresten uzaklaşmak, doğanın sesini dinlemek ve sevdiklerinizle vakit geçirmek isteyen herkes için güzel bir fırsat. Bu yazımda kamp yapmayı eğlenceli hale getirecek aktivitelerden bahsedeceğim

    Devamını Oku17.04.2024

    Bayramda Kamp Rotaları

    Ramazan Bayramı geldi çattı. 9 günlük tatili fırsat bilenler planlarını yapmaya başladı. Bu tatili kamp yaparak geçirmek isteyenler için güzel önerilerim var.İlk olarak İstanbul’dan başlayalım. Megakentin kalabalığından uzaklaşayım ama yine de yakınlarda olayım diyenler için Yalova’yı önerebilirim. Teşvikiye Ormanı’nda doğayla iç içe kamp yaparken Erikli Şelalesi’nden akan su da kampınıza huzur katacaktır. Bunun dışında Çilingöz Tabiat Parkı, Esenceli Köyü de kamp yapmak için oldukça uygun alanlar.

    Devamını Oku04.04.2024

    Kamp Malzemeleri Listesi

    Herkese merhaba. Bu yazımda kampa giderken yanınızda bulundurmanız gereken kamp malzemelerinden bahsetmek istiyorum.

    Devamını Oku27.03.2024

    Yağmurda Kamp Yapmak

    Hafif bir esintiyle birlikte yağan yağmurda orman kampının verdiği keyif gerçekten bir başka. Gelin size 4 yıl önce yağmurlu havada yaptığım kampı anlatayım.

    Devamını Oku20.03.2024

    Karavan Kampının Avantajları

    Herkese selamlar. Son yıllarda popüler hale gelen karavan kampını geçtiğimiz hafta deneyimledim. Bugünkü yazımda sizlere olumlu yönlerini paylaşacağım.

    Devamını Oku14.03.2024

    Esenceli Köyü’nde Karavan Kampı

    İstanbul’un içinde ve gürültüden uzak... Üstelik su kenarı. Karavanımla ilk kampımı Esenceli Köyü’nde Ömerli Barajı’nın kenarında yaptım. Bu yazımda sizlere bu kamp deneyimimi anlatmak istiyorum.

    Devamını Oku06.03.2024

    Çadır Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?

    Pandemiyle birlikte pek çok insanın tatil anlayışı değişti. Artık insanlar yıllık izinlerinde otele gitmek yerine kamp yapmaya başladı. Bir kampın olmazsa olmazı çadır alırken nelere dikkat etmeliyiz?

    Devamını Oku28.02.2024