hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Şırnak ve Batman’da sağlıklı yaşam için bisiklet turu

    Şırnak ve Batman’da sağlıklı yaşam için bisiklet turu
    expand

    Şırnak ve Batman’da sağlıklı yaşam için bisiklet turu

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Sekvan KÜDEN-Bayram AYHAN/ŞIRNAK/BATMAN, (DHA)- YEŞİLAY'ın 'Sağlığın Keyfini Birlikte Sürelim' sloganıyla bu yıl 11'incisini düzenlediği bisiklet turu, Şırnak ve Batman’da bisikletçilerin katılımıyla gerçekleşti.

    Türkiye genelinde Yeşilay’ın bu yıl 11’incisini düzenlediği bisiklet turu, Şırnak ve Batman’da gerçekleştirildi. Turda yüzlerce bisikletçi, 'Sağlıklı yaşamın keyfini birlikte sürelim' sloganıyla pedal çevirdi. Şırnak’ta Yeşilay ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü organizasyonunda Ömer Kabak Meydanı’nda gerçekleştirilen etkinlik, Prestij Caddesi üzerinden Kent Meydanı’na kadar devam etti. Etkinlik alanında konuşan Yeşilay Şırnak Şube Başkanı Mahsun Çağın, etkinliğin farkındalık amacıyla yapıldığını belirterek, “Yeşilay bağımlılıkla mücadele alanında hizmet veren kamu statüsünde bir dernek olmakla birlikte her alana müdahil olan, her alanda kendini gösteren bir cemiyettir. Bizler bağımlıkla mücadelemizi spor ile güçlendirerek, spor ile daha iyi bir hale getirmek için elimizden gelen geleni yapıyoruz. Bugünde bu farkındalığı insanlarımıza göstermek için bu etkinliği düzenliyoruz” dedi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    BATMAN’DA AİLELER, ÇOCUKLARIYLA KATILDI

    Batman’da düzenlenen etkinlik için Atatürk Parkı’nda toplananlar, güvenlik önlemlerini alarak bisikletlerine binip şehir turu attı. Etkinliğe kimi aileler çocuklarıyla beraber katıldı. Etkinliğe 100'den fazla kişinin katıldığını belirten Yeşilay Batman Şube Başkan Vekili Şehmus Yılmaz, “Türkiye genelinde 81 ilde eş zamanlı olarak 11'incisini düzenlemiş olduğumuz geleneksel bisiklet turumuzu, sağlıklı yaşam, sağlıklı nesiller yetiştirme adı altında, bağımlılıklardan ve kötü alışkanlıklardan uzak kalmak için her yıl yapılıyor. Bugün 100'den fazla arkadaşımız bu etkinliğe katıldı. Bu etkinliklerle de bağımlılıklarla mücadelemizi sonuna kadar devam ettireceğiz inşallah” diye konuştu.(DHA)

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow