hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Romanya futbolunda skandal iddia! Edgar Ie kendisi yerine ikizini oynattı; takımı küme düşebilir...

    Romanya futbolunda skandal iddia Edgar Ie kendisi yerine ikizini oynattı; takımı küme düşebilir...
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    Ara transfer döneminde Başakşehir'den bonservis bedeli ödenmeden Dinamo Bükreş'e transfer olan Edgar Ie'nin, skandal bir olaya imza attığı iddia edildi. Süper Lig'de Trabzonspor'da da forma giyen Afrikalı futbolcunun 5 maçta kendisi yerine ikizi Edelino'yu oynattığı iddiası Romanya futbolunu ayağa kaldırdı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Süper Lig'de Trabzonspor ve Başakşehir formaları giyen Edgar Ie, Romanya futbolunun gündemine oturdu. Ara sezonda Dinamo Bükreş'e transfer olan 30 yaşındaki savunmacı, skandal bir olaya imza attı. Rumen medyasından Pro Sport'un haberine göre; Afrikalı futbolcu, 5 maçta kendisi yerine ikizi Edelino'yu oynattı.

    YETKİLİLER DİL SORUNU NEDENİYLE ŞÜPHELENDİ

    Romanya futbolunda skandal iddia Edgar Ie kendisi yerine ikizini oynattı; takımı küme düşebilir...

    Yıllardır Avrupa'da futbol oynayan ve iyi derecede İngilizce bilen Edgar Ie, söz konusu maçlarda ikizinin sadece Portekizce konuşması sebebiyle yakayı ele verdi. Durumdan şüphelenen yetkililer olayı ortaya çıkardı.

    PUAN SİLME CEZASI ALIRSA KÜME DÜŞEBİLİR

    Skandal iddiaların DNA testi sonucu kanıtlanması durumunda Dinamo Bükreş'in 8 puan silme cezası alabileceği belirtildi. Ligde zor durumda bulunan başkent ekibinin, çıkacak cezaya göre küme düşmesi kuvvetle muhtemel.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow