hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Cin çıkarma vurgunu! ''Büyü var'' dedi 5 milyon euro çaldı

    KAYNAKCNN TÜRK

    Almanya’da ilginç bir dolandırıcılık vakasının haberi var. “Sende büyü var” diyen Serkan Önder, hedefindeki bir kadını 175 milyon lira dolandırdı. Kendini medyum olarak tanıtan dolandırıcının, memleketi Ordu’ya döndüğü ve lüks bir hayat sürdüğü belirlendi. Detaylar haberimizde.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    "Sende büyü var" dedi. Sözde büyü bozmayla onlarca milyon liralık vurgun yaptı. Almanya'da yaşayan "Nurcan B." adlı kadın, "Serkan Önder" isimli bir kişi tarafından dolandırıldı. Kendisini medyum olarak tanıtan "Serkan Ö", Münih'te aile şirketini yöneten "Nurcan B"nin falına baktı.

    "Serkan Önder", Nurcan B'nin eşinin ailesinin büyü yaptığını öne sürdü. Sözde cin çıkarma seansı yapıp içirdiği ilaçlı suyla kadının ağzından bilgi alıp bu bilgileri yine dolandıracağı kadına gaipten haber almış gibi yapan ve kadının güvenini kazanan Serkan Önder, 6 yıllık süreçte 5 milyon euro yani yaklaşık 175 milyon TL'sini aldı. Dolandırıldığını anlayan kadın polise başvurdu.

    Almanya'da haklarında tutuklama kararı çıkan Serkan Önder ve eşi, Bunun üzerine Ordu'ya kaçtı. Ünye ilçesinde inşaat işine giren Serkan Önder'in,
    lüks bir hayat yaşadığı tespit edildi. Zanlının akrabalarına da Almanya'da temizlik şirketi kurduğu ortaya çıktı.

    Serkan Önder'in sahte evraklarla Almanya'ya gittiği, Ortak bir arkadaş vasıtasıyla Nurcan B. ile tanıştıkları öğrenildi. Ayrıca Serkan Önder'in sözde "Cin çıkarma" seansları öncesi Nurcan B.'ye ilaçlı su içirildiği belirtildi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow