hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Elif Buse Doğan takıntılı hayranından şikayetçi oldu

    Elif Buse Doğan takıntılı hayranından şikayetçi oldu
    expand

    Türk Halk Müziği’nin son dönemde en çok konuşulan isimlerinden biri olan Elif Buse Doğan kendisini sürekli takip ederek tehditlerde bulunduğunu iddia ettiği takıntılı hayranını affetmedi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    2015’ten bu yana profesyonel olarak müzik hayatının içinde olan Elif Buse Doğan Elif Buse Doğan, kendisini sürekli takip ederek tehditlerde bulunduğunu iddia ettiği takıntılı hayranı rehber Murat T. hakkında “ısrarlı takip” suçundan 2 yıla kadar hapis istemiyle dava açtı.

    İstanbul Asliye Ceza Mahkemesi’nde yargılama devam ederken şarkıcı, Murat T.’nin yurtdışı seyahatlerinde dahi kendisini adım adım takip ettiğini ve tehditlerini sürdürdüğünü ileri sürdü.

    Doğan, avukatı aracılığı ile Aile Mahkemesi’ne başvurarak korunma talebinde bulundu. Elif Buse Doğan, dışarı çıktığında can güvenliğinden endişe duyduğunu belirterek uzaklaştırma kararı talep etti.

    Mahkeme, Murat T.’nin mağdur Elif Buse Doğan’a yönelik 2 ay süreyle hiçbir şekilde rahatsız etmemesine karar verdi. Mahkeme ayrıca Murat T.’nin bu karara aykırı davranması halinde 3 günden 10 güne kadar zorlama hapsine çarptırılacağını belirtti.

    Karara itiraz eden Murat T. ise asıl ünlü şarkıcının kendisinin peşini bırakmadığını iddia etti.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow