hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kemer Belediyesi'nden Anneler Günü etkinliği

    Kemer Belediyesinden Anneler Günü etkinliği
    expand

    Kemer Belediyesi'nden Anneler Günü etkinliği

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    KEMER, (DHA) - KEMER Belediyesi, Anneler Günü dolayısıyla ilçede yaşayan annelere etkinlik düzenledi. Anneler etkinlikte gönüllerince eğlenerek güzel bir gün geçirdi.

    Arslanbucak Mahallesi'ndeki düğün salonunda yapılan etkinliğe, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu ve eşi Fikriye Topaloğlu, Kemer Belediye Başkan Yardımcıları Emin Gül ile Mehmet Derya Baytekin, Kemer Belediyesi Meclis Üyeleri Semih Top, Mustafa Çelik, Sema Özdemir ile meclis üyelerinin eşleri, CHP İlçe Başkanı Sedat Karakaya, anneler ve çocukları katıldı.

    Başkan Topaloğlu, etkinlikte salonu dolduran annelerle selamlaşarak sohbet etti. Anneleriyle etkinliğe katılan çocuklar ise Başkan Topaloğlu'na sarılarak hatıra fotoğrafı çektirdi.

    Etkinlikte gönüllerince eğlenip dans eden annelere Başkan Topaloğlu da eşlik etti. Başkan Topaloğlu'nun daha sonra oynadığı zeybek ise büyük alkış aldı.

    Etkinlikte konuşan Başkan Topaloğlu, Anneler Günü dolayısıyla tüm annelerin gününü kutlayarak ellerinden öptüğünü söyledi. Başkan Topaloğlu, anneler gününün yılda bir kez değil her gün olduğuna dikkati çekerek, “Anneler bizim her şeyimiz. Çocuğunu karnında taşıyor, büyütüyor, okula gönderiyor. Cennet annelerin ayağı altındadır. Kurtuluş Savaşı'nda Kara Fatmalar ve niceleri ata binip çift sürdü ve çocuklarını büyüttü. Onun için annelerin kıymeti çok fazladır. Sizleri seviyoruz. Hepinizin ellerinden öpüyoruz" dedi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow