hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow
    Benan Topbaş Benan Topbaş

    25 Mart Ay Tutulması bizlere neler getirecek?

    25.03.2024 Pazartesi | 11:58Son Güncelleme:

    Terazi Burcunda Yarı Gölgeli Ay Tutulması gerçekleşti. Tutulma anının haritasında Yükselen burç İkizlerde. Hava elementlerinin aktif olacağı bir Tutulma bütüne hayırlı olsun... Zor günlerden geçmiş olabilirsiniz ama sakinliği korumada fayda var.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    2024'ün ilk Ay tutulması 25 Mart'ta yarı gölgeli tutulma şeklinde yaşanacak. Amerika, Antarktika, Alaska ve kuzeydoğu Rusya'dan izlenebilecek tutulma, Türkiye'den görülemeyecek.

    Ay tutulmaları bizim için oldukça önem taşıyan bir olay. Ruhumuzun derinlerinde hissetmeye başladığımız değişim ve dönüşümün ayak sesleri aslında.  Dolunay enerjisi taşıdığını söyleyebiliriz yani bir bitişi, defterlerin kapanmasını ifade eder.

    Terazi burcunda gerçekleşecek olan bu tutulma, Koç, Yengeç, Terazi ve Oğlak burçlarını daha da etkileyecek. 

    Hayatımızda kökten değişmesi gereken konuların varlığını bize vurgulayan bu Tutulmada esas gündem Terazi burcu konuları olan romantik, ticari ve hatta düşmanca ilişkiler, adalet hak hukuk güzellik, estetik konuları olacak. 

    İşte burçları etkileyecek olaylar... 

    KOÇ   Evlilik, ikili ilişkiler ve ortalıklarla alakalı bazı gündemler meydana gelebilir. İlişkisi olanlar bir adım daha atarak bu ilişkiyi resmiyete dökmeye karar verebilir. 

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    BOĞA Sağlık konuları ve çalışma ortamınızla alakalı bazı gelişmelere yaşayabilirsiniz. Sizden gizlenen konular da gün yüzüne çıkabilir

    İKİZLER Aşk, yaşam ve hobilerinizle alakalı bir çok değişim ve dönüşüm yaşayabilirsiniz. Çocuklarınızla alakalı bir çok gündem meydana gelebilir.

    YENGEÇ  Aile içindeki konular, emlak ve gayrimenkul gibi konular gündeminize geliyor. Kariyerinizle alakalı da bir çok değişim ve dönüşüm yaşamanız mümkün olacak.

    ASLAN  Yakınlarınızla ilişkilerinizin ve eğitim hayatınızın gündemde olacağı bir dönem olacak. İletişim dilinize de özen gösterip değişim yaşamanız muhtemel olacaktır.

    BAŞAK Ekonomi,mal, mülk ve ticaret gibi konular gündeminizde olacak. Kazançlarınızı ve yatırımlarınızı sorgulayacağınız bir dönem.

    TERAZİ Sizin için büyük önem taşıyan bu tutulma bireysel kararlarınızla yüzleşmenize yardımcı olacak. Artık sorumluluk alarak kaçtığınız her şeyle yüzleşme vaktiniz gelecek.

    AKREP Bağımlılıklarınızdan ve kendi içinizde savaştığınız konulardan kurtulma dönemi olacaktır. İkili ilişkilerde dengeyi sağlamada zorlanabilirsiniz.

    YAY Sosyal çevrenizin genişlediği ve arkadaşlarınızın daha çok gündeminizde olacağı bir döneme girmiş bulunuyorsunuz. Tolumdaki duruşunuzu değiştirebilir ve bununla alakalı net kararlar alabilirsiniz.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    OĞLAK Kariyer hayatınızda bazı değişim ve dönüşümler meydana gelebilir. İş hayatınızda kendinizle savaştığınız konuları masaya yatırabilirsiniz.

    KOVA Yurt dışı bağlantılı işler, eğitim hayatınız ve hukuki süreçlerin gündemde olacağı bir dönem. İçinizdeki sesle yüzleşmeniz gereken bir çok olay yaşayabilirsiniz.

    BALIK Kredi, borç ve miras konularıyla alakalı gündemleriniz oluşabilir. Kendi iç dünyanızda bazı olayları tahlil edip küllerinizden yeniden doğmak isteyebilirsiniz.