hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Akşener’den Yavaş’a: “Yavaş, CHP'nin ev kölesi oldu”

    KAYNAKCNN TÜRK

    İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ankara'da katıldığı bir iftar programında konuştu. Akşener'in hedefinde Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş vardı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Ankara’da katıldığı bir iftar programında konuştu. Seçimlere 2 gün kala yaptığı konuşmada Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’a yüklenen Akşener, ‘Yavaş, CHP’nin ev kölesi oldu’ ifadelerini kullandı.

    Akşener’in açıklamaları şu şekilde;

    Seçimlere hür ve müstakil girme kararı aldığımızdan beri Antalya’daki belediye meclis üyelerimiz istifa ettirildi. İstanbul’daki belediye meclis üyelerimiz CHP’den liste garantisiyle istifa ettirildi. Ama pazarlıkların en çirkini nerede oldu biliyor musunuz? Burada, Ankara’da oldu. Hatta Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, partimizden istifa ettirdiği il başkanımızın, ilçe başkanlarımızın, Ankara teşkilat mensuplarımızın şu anda kendisiyle çalıştığını söyledi. Böyle bir ahlaksızlıkla böbürlenen bu şuursuzluğa şaşırıyorum. Bundan daha 12 ay önce görmek isteyip de maalesef göremediğimiz bu cürrete, bu özgüvene, bu cesarete de ayrıca şaşırdım. İşte bugün geldiğimiz noktada Mansur Yavaş da tam olarak budur. O artık CHP Genel Merkezi’nin ev kölesi olmuştur.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow