hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    iQOO Neo10 Pro oldukça iddialı gelecek

    iQOO Neo10 Pro oldukça iddialı gelecek
    expand
    KAYNAKDonanım Günlüğü

    Geçtiğimiz günlerde iQOO Z9 serisinin yeni üyelerini tanıtan şirket, şimdi de gözünü Neo10 serisine dikmiş durumda. Görünüşe göre Neo serisinin yeni üyeleri öncüllerinden çok daha etkileyici özelliklerine sahip olacak.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Şubat ayında piyasaya sürülen Neo9 Pro’nun halefinin çıkışına daha uzunca bir süre olsa da telefonun teknik özelliklerine dair ilk detaylar ortaya çıkmaya başladı. Çin basınında yer alan bilgilere göre iQOO Neo10 Pro, Snadpragon 8 Gen 3 yonga setinden güç alacak. Bu da Neo10 Pro’nun tam anlamıyla amiral gemisi bir model olacağı anlamına geliyor.

    iQOO Neo10 Pro’nun 1.5K çözünürlükte LTPO OLED bir ekrana sahip olacağı söyleniyor. Gelen bilgilere göre bu ekranın yenilenme hızı 144 Hz olacak. Telefonun plastik bir çerçeveye sahip olacağı söyleniyor. Telefonun arka panelinin malzemesi ise renge göre değişecek. Arka panel bazı renklerde cam, bazılarında ise suni deri olacak.

    Telefonun batarya kapasitesi netlik kazanmamış olsa da büyük bir bataryaya sahip olacağı söyleniyor. Bu batarya 120 W hızlı şarj özelliğine sahip olacak. Öte yandan telefonun ana lensinin 50 megapiksellik büyük bir lens kullanacağı belirtiliyor.

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow