hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Roger Schmidt'ten Orkun Kökçü'ye müjde

    Roger Schmidtten Orkun Kökçüye müjde
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    Roger Schmidt, Orkun Kökçü'nün affedildiğini duyurdu

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Hollanda basınını izinsiz verdiği röportajda Roger Schmidt ile ilgili söyledikleri nedeniyle Casa Pia maçının kadrosunda yer almayan Orkun Kökçü affedildi.

    Benfica Teknik Direktörü Roger Schmidt, "Orkun Kökçü ile görüştüm. Olumsuzluk yaratmak istemedi. Yeteneklerine ve mantalitesine ikna olmuş durumdayım. Röportajı kulüp için iyi değildi ama o sadece bir hata yaptı. Hâlâ bizim oyuncumuz ve sahada en iyisini yapmasını istiyorum" diyerek millî oyuncunun takıma geri döndüğünü ifade etti.

    NEDEN KADRO DIŞI KALMIŞTI?

    Hollanda basınına röportaj veren Orkun, "Buraya geldiğimden beri beni özel hissettiren biri olmadı. Buna teknik direktör Roger Schmidt de dâhil. Ben masaya vuran ya da taleplerde bulunan biri değilim ama belki de bana verdiği rol nedeniyle fazla mütevazıydım. Teknik direktör beni savunmaya yakın oynatıyor, bana her türlü görevi veriyor ama benim niteliklerimden en iyi şekilde yararlanmak istiyorsanız buna gerek yok. Ben ileriyi düşünen biriyim, ileriye attığım paslarla tanınırım. İstatistiklerim bunu ispatlıyor. Benfica için daha fazlasını verebilirim. Belki de hayal kırıklığım bundan kaynaklıdır" şeklinde konuşmuştu. 

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow