hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan Mehmet Büyükekşi ve Dursun Özbek'e tepki

    Fenerbahçe Başkanı Ali Koçtan Mehmet Büyükekşi ve Dursun Özbeke tepki
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, TFF’nin seçim tarihine ve yönetimine dair tartışmalara yönelik açıklamalarda bulundu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, TFF seçimleri ve Mehmet Büyükekşi ile ilgili Ülker Stadı’nda basın toplantısı düzenledi ve açıklamalarda bulundu.

    İmza sürecine dair konuşan Ali Koç, “Durup dururken imza toplama süreci başlamadı. Bizler de bıktık kendimizi müdafaa etmekten. Riyad’da ihaleyi bize yıktılar. İmza süreci başladığı için zaman kazanma adına 18 Temmuz tarihi verildi. Bazı kulüpler de rekabette fayda sağlamak için buna göz yumuyor. TFF krizleri yönetemedi. Belki de Türkiye’deki en güvenilmez kurum TFF” dedi.

    "TFF İLE GALATASARAY ARASINDA GARİP BİR İLİŞKİ VAR"

    Koç, “TFF ile Galatasaray arasında garip bir ilişki var. Her zaman kendilerine söylüyorum; ‘sizin kavganız kayıkçı kavgası’ diye. 25 günü Dursun Özbek sayesinde cebe koydu, şimdi 60 gün diyor. Öz güven tavan” ifadeleriyle Galatasaray’ın da TFF’nin 18 Temmuz kararında etkili olduğunu belirtti.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Koç, "Mehmet Büyükekşi, kesinlikle aday olmayacağını söylemişti. Şimdi ‘mayısta bakacağız' diyor. Bunun ne taktikleri olacağını biliyorsunuz” sözlerini de dile getirerek Mehmet Büyükekşi’nin aday olup olmama ihtimaline değindi.

    "MİLLÎ DEĞERLER HAKKINDA KONUŞAMAZSINIZ"

    Başkan Koç, “Sayın başkan, beni iyi dinleyin. Söz konusu millî değerler ise bizi en son sorgulayacak kişilerden biri sizsiniz. 2 telefonunuzda birden Bylock çıktı. Millî değerler hakkında konuşamazsınız” diyerek ise Mehmet Büyükekşi’ye sert tepki gösterdi.

     

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow