hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Fenerbahçe başkanlık seçimi 2024 ne zaman, ertelendi mi? Merakla beklenen o tarih...

    Fenerbahçe başkanlık seçimi 2024 ne zaman, ertelendi mi Merakla beklenen o tarih...
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    Son başkanlık seçiminin üzerinden 3 yıl geçmesinin ardından Fenerbahçeli taraftarlar yeni başkanlık seçimi tarihini merak ediyor. Aziz Yıldırım'ın da adaylık açıklaması sonrası tarih araştırmaları hızlandı. Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç ise daha önce yeniden başkanlığa aday olacağını açıklamıştı. Peki, Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman, hangi tarihte? İşte merakla beklenen o tarih.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Fenerbahçe başkanlık seçiminin ne zaman yapılacağıyla ilgili araştırmalar takımın taraftarlarının gündeminde yer alıyor. Fenerbahçe başkanlık seçimi için 6 yıl sonra Ali Koç ve Aziz Yıldırım yeniden karşı karşıya getirecek. Kongrede yapılacak olan seçimde Fenerbahçe'nin yeni başkanı belli olacak. İki rakip 2018 yılında yapılan seçimli olağan genel kurulda yine aday olmuştu. Ali Koç 16 bin 92 oyla başkanlığa seçilirken, Aziz Yıldırım 4 bin 644 oy almıştı. 

    FENERBAHÇE BAŞKANLIK SEÇİMİ 2024 NE ZAMAN?

    Fenerbahçe'de Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı, yeterli çoğunluk sağlanamadığından 8-9 Haziran 2024 tarihine ertelendi. Sarı-lacivertli kulüpten konuyla ilgili yapılan açıklamada, "Kulübümüzün Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı, 30 Mayıs 2024 tarihinde yeterli çoğunluk sağlanamadığından, ikinci toplantı tarihi olan 8-9 Haziran 2024 tarihine ertelenmiştir. Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı, yeter sayısı aranmadan Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde saat 10.00’da başlayacaktır" denildi.

    Fenerbahçe başkanlık seçimi 2024 ne zaman, ertelendi mi Merakla beklenen o tarih...

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow