hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Yeni  C3 AIRCROSS yüzünü gösterdi

    Yeni  C3 AIRCROSS yüzünü gösterdi
    expand
    KAYNAKMehmet Ali Kantarcı

    Citroën, yakında Avrupa'da satışa sunulacak olan yeni C3 Aircross ile ilgili ilk tanıtımı yaptı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Radikal bir değişime uğrayan yeni C3 Aircross,son derece rekabetçi olan segmentindeki konumunu güçlendirmek üzere benzersiz bir tarz ile yeni bir döneme adım atıyor. Dışarıdan daha güçlü, aynı zamanda daha şık bir SUV silüetine kavuşan yeni C3 Aircross, artık daha iddialı, kaslı ve güçlü görünüyor. 4,39 metre uzunluğa sahip yeni C3 Aircross, yine kompakt, pratik ve çevik bir otomobil olmaya devam ederken, aynı zamanda daha geniş bir kabin ve bu segmentte bir ilk olarak belirli pazarlarda 7 koltuklu seçenek sunuyor. İçten yanmalı motorlara ek olarak hibrit ve tamamen elektrikli çözümlerle yollara çıkacak olan yeni C3 Aircross, Citroën’in B segmentindeki hamlesinin devamını temsil ediyor. C3 ile aynı tasarım dilini paylaşan yeni araç, benzersiz bir araç içi konfor deneyimi vadediyor. Yeni C3 Aircross, müşterilerin tüm gereksinimini karşılayan zengin donanım seviyesiyle de öne çıkıyor. 

    Yeni  C3 AIRCROSS yüzünü gösterdi

    Akıllı platformda üretiliyor

    Konforu ön planda tutan yenilikçi ve yüksek teknolojili modelleriyle otomotiv tarihinin en köklü üreticilerinden olan Citroën, sektöre kazandırdığı yeniliklere bir yenisini daha ekliyor. Bu kapsamda BSUV segmentindeki iddialı modeli C3 Aircross’u yenileyen marka, aracın ilk görüntülerini yayınladı. Hatchback C3 ile aynı tasarım kimliğini paylaşan yeni C3 Aircross, geniş iç hacmi ve gelişmiş araç içi konfor özelliklerini rekabetçi bir fiyat politikasıyla sunmaya hazırlanıyor. Segmentinde yeni bir dönem başlatıyor! Yenilikçi özellikleriyle segmentinin standartlarını baştan belirleyecek olan yeni C3 Aircross, hacthback sınıfındaki C3 ile aynı Akıllı Otomobil Platformu’nu esas alıyor ve bu sayede özellikle güç-aktarma sistemlerinde esneklik ve maliyet verimliliği sağlıyor. Baştan aşağı radikal bir değişime uğrayan yeni C3 Aircross, daha fazla iç hacim, zengin motor seçenekleri, üst düzey araç içi konfor özelliklerini iddialı bir fiyatlandırma ile sunarak segmentinde tamamen yeni bir dönem başlatıyor. 

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Uzun aks mesafesi

    Yeni C3 Aircross sınıfının en uzun aks mesafesiyle dikkat çekiyor. Yine bu uzun aks mesafesi arka yolcular için daha fazla diz mesafesi de sağlıyor. C3 Aircross’un boyut ve tasarımıyla ortaya koyduğu geniş yaşam alanı, tüm yolcular için sunulan konforlu seyahat özelliğini yeni bir seviyeye taşıyor. Ayrıca C3 Aircross, mükemmel kullanım esnekliği sunarak aile hayatını kolaylaştıran çözümler barındırıyor.

    C3 Aircross, geniş ve işlevsel iç hacmine karşın park ve manevraları kolaylaştıran kompakt dış boyutlara sahip. Böylece C3 Aircross, pratik, çok yönlü, güven verici ve yaşamı kolaylaştıran bir SUV olarak öne çıkıyor. Uygun fiyata elektrikli ve hibrit seçenekleri: Yeni B-SUV, Citroën tarafından en başından elektrikli çözümlere en iyi şekilde uyum sağlayacak şekilde tasarlanan C3 hatchback ile aynı Akıllı Otomobil Platformu paylaşıyor. Böylece C3 Aircross, ilk kez geleneksel içten yanmalı motor seçeneği dışında elektrikliye geçişi kolaylaştıran bir hibrit çözüm sunarak enerji geçişinin zorluklarına uyum sağlıyor. Ayrıca daha da ileri giderek, Avrupa’da üretilen uygun fiyatlı tamamen elektrikli güç-aktarma sistemleriyle de satışa sunulacak.
     
     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow