hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Hava Durumu (27-04-2024)

    Marmara Bölgesinde hava parçalı bulutlu. Sıcaklık bölgede 20 ile 25 derece arasında ölçülüyor. Pazar günü de sıcaklıklar benzer seviyede ancak bölgede yağışların görülmesi bekleniyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ege Bölgesinde parçalı ve az bulutlu bir hava görülüyor. Sıcaklık bölgede 27-28 derecelerde ölçülüyor, Denizli dolaylarında ise 30 derecenin üzerine çıkıyor.

    Akdeniz Bölgesinde parçalı bulutlu bir gökyüzü görülüyor. Doğu kentlerde yer yer sağanak yağışlar da etkili oluyor. Sıcaklıklar Antalya'da 27, Adana'da 35, Kahramanmaraş'ta 33, Hatay'da 32 derece ölçülüyor.

    İç Anadolu Bölgesinde bulutlu ve yağışlı bir hava var. Sıcaklık bölgede genellikle 25 ile 30 derece arasında seyrediyor. Yağışların önümüzdeki günlerde de devam etmesi bekleniyor.

    Karadeniz Bölgesinde bulutlu bir hava hakim. Bölgenin batısında ve yüksek kesimlerinde sağanak yağışlar da görülüyor. Sıcaklık ise Bolu'da 24, Samsun'da 20, Trabzon'da 18 derece ölçülüyor.

    Doğu Anadolu Bölgesinde parçalı ve çok bulutlu bir hava var. Batı kentlerde yer yer sağanak yağışlar da görülüyor. Sıcaklıklar Kars'ta 26, Malatya ve Elazığ'da 31, Hakkari'de 27 derece ölçülüyor.

    Güneydoğu Anadolu Bölgesinde parçalı bulutlu bir gökyüzü görülüyor. Sıcaklıklar Gaziantep'te 34, Diyarbakır'da 31, Şanlıurfa'da 36, Adıyaman'da 32 derece ölçülüyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow
    o-clock

    SON DAKİKA

      EN ÇOK OKUNANLAR